Renkli Püre


Malzemeler:
1 kg haşlanmış patates
Yarım demet maydanoz
Yarım demet dere otu
1 adet rendelenmiş kırmızı pancar
2 büyük boy rendelenmiş havuç
Tuz, karabiber
250 gr süzme yoğurt
Yapılışı:
Haşlanmış patatesleri püre haline getirip, tuz ve karabiber ilave edin. Püreyi üçe bölün ve bir kısmına maydanoz-dere otu, bir kısmına havucu, diğer kalan kısmına da kırmızı pancarı ilave edip karıştırın. Patateslere elinizle içini çukurlaştırarak şekil verin. Ve biraz suyla kıvam verdiğiniz yoğurdu şekil verdiğiniz patateslere birer kaşık koyun. Afiyetle...

1 yorum:

 
ünsüzpişirir Copyright © 2010 | Designed by: Compartidisimo